This post has been migrated and imported into different systems over the years, I have not had a chance to format this post manually so it may be hard to read but I have left it here as a reference.

Japp, nu är det dags att börja blogga på Svenska också och det kommer nog att vara lite annorlunda från mitt andra blogg (http://markustenghamn.com). Jag kommer troligen snacka en hel del om webb programmering och design men det händer nog att jag bloggar om mycket annat ibland. Ni kanske undrar varför jag har valt just denna bild för mitt första inlägg? Jag tycker bilden är rätt så kul för när jag visar designen för hemsidan så är en av dom första sakerna killar brukar fråga är om jag känner tjejen i mitten :). Men nej det gör jag tyvärr inte, det är bara ett stock foto jag har köpt rättigheter till och använt. Detta var ett projekt för Dolce Vita (dolce-vita.se) som finns i Västerås för att skapa en snyggare hemsida men det verkar som det har tappat intresse.

Ja vad håller jag på med nu då? Jag tror jag har haft en riktigt bra idé faktist och har jobbat med ett projekt på fritiden i någon månad nu och hoppas på att lägga upp beta versionen om kanske en månad eller något men jag funderar på om jag kanske ska skapa en Android och Iphone app också. Appen borde inte vara så svår men det skulle ta mycket extra tid att göra. Det skulle också bli min första publicerade app på både Iphone och Android vilket är kul. Jag återkommer med mer detaljer när det börjar bli dags att låta andra beta testa den.

Annars så pluggar jag mycket objekt orienterad programmering i C# vilket är rätt så kul och på den lilla tiden som jag får över sitter jag och läser OOP med PHP och lite Zend Framework. Tänkte att det passade bra tillsammans med det jag lär mig på kursen i skolan :)