This post has been migrated and imported into different systems over the years, I have not had a chance to format this post manually so it may be hard to read but I have left it here as a reference.

Ladda ner PSD fil för Tidslinje

Du behöver inte göra mycket för att lägga upp en bild på din Facebook Tidslinje, bara hitta än bild och ladda upp den på Facebook. Men om du vill göra något lite mer creativt som dom här har gjort så kan det vara bra med en liten guide: http://www.hongkiat.com/blog/creative-facebook-timeline-covers/

Jag har skapat en PSD fil som gör det lättare att skapa själva bilden om du vill till exempel anpassa den runt din profil bild. Länken för att ladda ner filen fins längst upp och längst ner i inlägget. Storleken på en perfect Tidslinje bild är 851px x 315px, detta är perfekta storleken som du bör använda så att Facebook inte anpassar storleken efter uppladdning. Jag har använt Photoshop för att skapa min bild, men om du inte har Photoshop så kan du använda ett gratis program som heter GIMP.

Här är exempel på hur PSD filen ser ut, jag har också lagt in hela min Facebook sida så du kan se hur det kommer att se ut med Facebook’s färger.

(image removed)

Ladda ner PSD fil för Tidslinje