This post has been migrated and imported into different systems over the years, I have not had a chance to format this post manually so it may be hard to read but I have left it here as a reference.

För ungefär två veckor sen så blev min första iPhone app accepterad i app store. Det har vart riktigt kul att utveckla appen och lära mig xCode och Objective-C.

Länk till appen

Appen är en schema app för studenter på Mälardalens Högskola där man lätt kan synka alla kurser till sin iPhone och se tid och platts på alla kommande tillfällen. Idag så har totalt 27 personer laddat ner appen vilket är rätt så kul eftersom jag inte alls har gjort någon marknadsföring eller berättat om den för speciellt många. Troligen så kommer antalet aktiva användare att stiga till hösten när nya kurser börjar och nya studenter kommer till MDH. Android versionen för MDH schema har idag ungefär 600 aktiva användare och jag tror det är rätt så stor chans att iPhone appen för lika många användare eller flera.

Här är en del screenshots av engelska versionen av appen.

(image removed)(image removed)(image removed)

Efter att jag har lagt ut appen så framkom några mindre fel som jag har fixat i version 1.1 som jag nu testar och ska lägga upp i app store under sommaren. Jag har även flera idéer på flera andra apps jag vill utveckla om jag har tid under sommaren. I dag sitter jag och jobbar på flera PHP projekt åt kunder för att tjäna en liten slant så jag inte behöver jobba mycket mer resten av 2012 :)