This post has been migrated and imported into different systems over the years, I have not had a chance to format this post manually so it may be hard to read but I have left it here as a reference.

Det har jag verkligen lärt mig när jag gjorde senaste ändringen till Billigaapan.se

Allt jag ändrade var bakgrunden och våra slides på första sidan, efter det så har vi fått mycket mer beställningar och Google analytics visar mycket grönt :)

Här är hur bakgrunden såg ut innan jag gjorde några ändringar.

(image removed)

Och nu efter ändringarna så ser bakgrunden ut så här

(image removed)

Som ni ser så har inte ändringarna varit särskilt stora men ändå så har vi en Bounce Rate som är nästan 32% lägre än tidigare. Detta har gett mig inspiration att verkligen lägga ner mer tid på BilligaApan.se och förbättra den ännu mer. Jag hoppas att resultaten kanske ger andra liknande inspiration!